MVV en Koraal gaan maatschappelijk partnerschap aan

25-01-2018
Twee Maastrichtse iconen hebben elkaar op maatschappelijk gebied weten te vinden: voetbalclub MVV Maastricht en Koraal regio Maastricht – Heuvelland – Westelijke Mijnstreek.

MVV Maastricht en Koraal slaan de handen ineen om elkaar te versterken. MVV Maastricht is naast een voetbalclub ook een platform voor communicatie en netwerkmogelijkheden. Daarnaast is Stadion de Geusselt een ideale, inspirerende omgeving om de cliënten van Koraal in de maatschappij te laten participeren. Niet alleen tijdens wedstrijden, maar ook gedurende reguliere werkdagen. MVV Maastricht heeft behoefte aan ‘handige handjes’ voor klussen, poetswerk en meer van dat soort werkzaamheden. Cliënten van Koraal-locaties Maasveld en Gastenhof (Urmond, Pension Jekerzicht) bieden daar met enthousiasme een helpende hand in.

Gedurende de thuiswedstrijden van ‘Us MVV’ke’ kunnen de cliënten van Koraal gebruikmaken van speciale wedstrijdarrangementen. Een voordeel van het maatschappelijk partnerschap met MVV Maastricht. Het maakt het activiteitenassortiment van Koraal weer afwisselender.

Wim Swaak, regiodirecteur van Koraal: "Een win-win-win situatie! Onze locaties Maasveld en Gastenhof varen er wel bij, net als MVV. Maar voor ons het allerbelangrijkste: onze cliënten hebben een aantal momenten per week een nieuwe, prikkelende en inspirerende omgeving waarin zij zich prettig voelen én hun steentje kunnen bijdragen aan de voetbalclub MVV Maastricht. Voor velen is dat een grote droom die uitkomt!"

Paul Penders, Algemeen Directeur van MVV Maastricht over het maatschappelijk partnerschap met Koraal regio Maastricht - Heuvelland - Westelijke Mijnstreek: "Wanneer een zorginstelling van formaat bij MVV aanklopt met het verzoek om samen te werken, is dat een bevestiging van het feit dat we maatschappelijk goed bezig zijn. Die weg hebben we geruime tijd geleden ingeslagen. Het doel daarvan is juist om dergelijke Maastrichtse en regionale organisaties en instellingen te ondersteunen op de manier die bij MVV Maastricht past. Als voorbeeldfunctie en rolmodel, facilitator, platform en vliegwiel, gebruikmakend van onze voorbeeldfunctie en positie van onze spelers en staf als rolmodel. Daar zijn we trots op, net als op de samenwerking met Koraal.”

Deel deze pagina op